11-Presentació del projecte a la trobada de l’Apadrina 2016

Aquest dimecres tots els centres que hem participat en l’apadrina d’aquest any, ens hem reunit a l’institut Miquel Tarradell per presentar els respectius projectes.

Nosaltres hem mostrat aquest blog i la confecció de la gimcana.

L’acte s’ha dividit en dues parts, en la primera, a partir de petits grups s’ha proposat diverses preguntes com: Què has descobert de l’equipament apadrinat? Què milloraries de la relació entitat i centre educatiu? i quines experiències i emocions te’n portes? Totes les respostes dels grups s’han explicat breument en públic al final.

La segona part, ha sigut més institucional, en ella hi ha assistit en Damià -el nostre director- i l’Antonio -professor de Visual i Plàstica- a més d’altres directors, professors de centres i responsables d’entitats. Aquí, s’ha mostrat un vídeo confeccionat amb fragments d’alumnes treballant de tots els centres, i 5 presentacions d’apadrines per part de l’alumnat de centres diferents. Per acabar hi ha hagut un bon aperitiu.

Nosaltres hem presentat aquest blog on es veuen totes les activitats que hem fet de la mà del Macba, i la proposta global d’una gimcana que barreja l’art contemporani del museu i indrets del Raval, per fer-ne un mix amè i dinàmic amb el clar objectiu d’animar a l’alumnat a veure el museu com un espai ple d’experiències a descobrir.

Barcelona televisió va cobrir la notícia, aquí en teniu el reportatge.

 

3 respostes a “11-Presentació del projecte a la trobada de l’Apadrina 2016

  1. Va estar molt entretinguda aquestes hores compartidos amb altres instituto que també feien el apadrinament. Vaig veure, igual que els altres, que es pot fer una varietat de quelcom. Possar la nostra opinió en comú enseña va fer veure d’un altre perspectiva.

    M'agrada

  2. La presentació del nostre projecte a l’institut Miquel Tarradell no va estar malament. Hi van haver moments on era més dinàmic ja que tenies l’oportunitat de conèixer gent d’altres instituts però , d’altres estones , era més feixuc i pesat alhora de les presentacions .

    M'agrada

Deixa un comentari