5-Concretar i aprofundir idees

A partir de totes les idees proposades en el punt 3, s’han fet 3 grups, cadascun n’ha desenvolupat una,  concretant-la tant a nivell conceptual com figuratiu.

Passats aquests 15 minuts de dissertacions i amb les coses més clares, ha sigut el moment d’entrar al MACBA de forma lliure, recórrer el que es necessiti per tal de captar alguna imatge que il·lustri, l’objectiu que es persegueix.

Un cop ja, amb les tasques anteriors realitzades, s’ha escollit un títol i una descripció per presentar-la en públic davant la resta d’alumnat.

Després d’aquestes presentacions, on s’han vist les coses amb cara i ulls, han sorgit algunes veus que han apuntat en la possibilitat d’unir-se i englobar-se de forma lògica.

Les propostes definides dels tres grups son:

A- Títol: Blanc sobre Blanc, recordant a Málevich  Descripció: Amb aquest treball es volen mostrar angles i ombres que contrastin amb l’espai i el color blanc tant característic de l’arquitectura Macba. Concretament es portarà a la pràctica amb un seguit d’imatges captades pel grup i plasmades en diferents cubs per poder interectuar.

(integrants: Àlex, Diana, Jaume, Neus, Nahuel, Artur)

B- Títol: Art propi. Descripció: La finalitat d’aquest grup es representar la nostra manera de veure algunes obres del MACBA. Així doncs, ens encarregarem de buscar ek naterial que s’adapti a l’obra.

(integrants: Viky, Kim, Aina, Verónica, Roger i Almendra)

C- Títol: El Barri com a contenidor. Descripció: La idea principal que va sorgir, va ser representar les obres del MACBA per l’àrea del Raval. Però a partir d’aquí vam tenir un altre idea… la de fer una Gimcana. De manera que aquesta idea fes participar i integrés als altres grups per fer-ne un sol projecte global.

(integrants: Valeria, Noélia, Cristina, Sofía, Lydia, Joana i Hug)

Anuncis

Una resposta a “5-Concretar i aprofundir idees

  1. Aquesta part de concretar les idees va estar bastante bé, ja que no sols ens hem de quedar amb la nostra opinió. Al haver-ho de possar en comú ens va obrir les portes a fer un treball en conjunt, que abans era de 3 grup diferents.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s