3-Idees per escollir Projecte a realitzar

Després d’una setmana donant voltes a què i com fer el projecte, se’ns han acudit un piló d’idees que a continuació es detallen. Caldrà tenir-les presents i continuar donant voltes.

Possibles projectes a realitzar:

A- Reproduir obres contemporànies del MACBA en el carrer o emplaçaments del Raval, a partir d’objectes o persones de l’indret. Buscant una similitud i una rèplica que contrasti espais, llum, formes… però buscant l’essència de l’obra adaptada.

B- Preparar un audiovisual tipus documental entrevistant artistes que tinguin un taller al barri del Raval, enregistrar la seva opinió o alguna característica comuna respecte el MACBA.

C-A partir de peces com si fossin maons, construir un mur o silueta de l’edifici, havent-hi en cada una de les peces, un fragment fotografia, dibuixat o escrit que mostri una visió del MACBA (exemple del vídeo promocional del graffiter Bruno Big).

D-Cubs de dimensions considerables on en cada una de les cares hi hagi alguna representació del MACBA i un cop ordenats tots junts es visibilitzi algun fragment del MUSEU, així en cada una de les 6 cares. Podria estar fet amb graffiti.

E- L’alumnat prepararà una visita guiada on s’expliquin algunes obres i es mostrin en un altre suport, les versions que ells i elles mateixos n’han fet.

En Francesc afegeix: El professorat podria ampliar la seva formació amb una visita al MACBA i una activitat per posar en comú l’experiència. A part, algun equip docent es podria reconvertir en formació directa d’algun/a formador/a que detalli obres del MACBA i  buscar així alguna relació entre matèries i obres contemporànies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s